RAJKOVIĆ PONOVO OPLJAČKAN! Vratio se u Francusku i zatekao gole zidove u stanu

Novosti online

30. 03. 2022. u 23:11

FUDBALSKI reprezentativac Srbije i golman francuskog Remsa, Predrag Rajković, ponovo je opljačkan u Francuskoj.

РАЈКОВИЋ ПОНОВО ОПЉАЧКАН! Вратио се у Француску и затекао голе зидове у стану

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

To je drugi put da se Rajković nađe u ovako neprijatnoj situaciji. Naime, pljačkaši su iskoristili period kada je naš čuvar mreže bio sa reprezentacijom, a kako saznaje Telegraf, odnešeno mu je sve iz stana.

Provalnici su upali u Rajkovićevu kuću i tom prilikom pokupili apsolutno sve što su zatekli u kući: nakit, garderobu, uređaje, pa čak i nameštaj. Ostali su samo zidovi.

Reprezentativni čuvar mreže stigao je u Srbiju pre 15 dana zbog obaveza sa našom selekcijom, ali i smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu, a kada se vratio nazad u Francusku, sačekao ga je šok.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se golmanu Remsa dešavaju ovakve stvari, pošto je 2020. godine takođe opljačkan, ali se tada u njegovom stanu našla supruga Ana. Lopovi su tom prilikom odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je šteta, evidentno, mnogo veća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici