ŠAMPIONSKOM ŠETNJOM PROBUDILI BEOGRAD: Omladinci Zvezde na originalan način proslavili titulu (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2022. u 19:42

Omladinci Crvene zvezde su danas na originalan način proslavili osvajanje šampionske titule, a ujedno i pozvali navijače da predstojećeg vikenda podrže prvotimce crveno-belih u pohodu na 33. titulu nacionalnog šampiona.

ШАМПИОНСКОМ ШЕТЊОМ ПРОБУДИЛИ БЕОГРАД: Омладинци Звезде на оригиналан начин прославили титулу (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon završenog treninga Zvezdini juniori su sa mnogo uzbuđenja krenuli sa stadiona „Rajko Mitić“. Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba sa Marakane koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca.

- Na veliko oduševljenje svih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici naši biseri su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč naše ekipe. Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja. Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je „Pobednik“ na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod „Pobednika“ naši omladinci podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače Crvene zvezde da podrže naše prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule, stoji na sajtu šampiona Srbije.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije