LAMPARD OTVORIO DUŠU: Kada osetite očaj ispadanja iz lige…

Novosti online

20. 05. 2022. u 09:29

TRENER fudbalera Evertona Frenk Lampard rekao je da je prethodna noć, kada je njegov tim preokrenuo rezultat protiv Kristal Palasa i obezbedio opstanak u Premijer ligi, jedan od najvećih trenutaka u njegovoj karijeri.

ЛАМПАРД ОТВОРИО ДУШУ: Када осетите очај испадања из лиге…

Foto: EPA-EFE/Ben Stansall/POOL

- Ovo je jedan od najvećih trenutaka u mom fudbalskom životu i karijeri. Imao sam neverovatne momente u karijeri, posebno u Čelsiju kao igrač i trener, ali kada osetite očaj ispadanja iz lige - to je drugačije - rekao je Lampard, prenose britanski mediji.

Evertonu je bila potrebna pobeda protiv Kristal Palasa kako bi obezbedio opstanak u Premijer ligi i izbegao to da se njegova sudbina odlučuje u poslednjem kolu na gostovanju Arsenalu.

I nije počelo dobro, pošto je Lampardov tim posle 36 minuta gubio na svom Gudison Parku sa 2:0. Međutim, taktičke promene Lamparda i snažna podrška sa tribina su u nastavku preokrenule stvari. Everton je golovima Majkla Kina i Rišarlisona prvo izjednačio, a veliko slavlje doneo je pogodak Dominika Kalvert-Luina u 85. minutu.

- Mislio sam da ću da zaplačem tokom utakmice, da ću iskočiti iz svog tela. Videli ste slavlje na kraju... Lako je reći - ali ništa niste osvojili. Znate šta, dođite da radite u ovom klubu nekoliko meseci i vidite sve poteškoće i šta ljudima znači opstanak. Ovo je posebna noć u istoriji Evertona - rekao je Lampard.

Sezona u Premijer ligi završava se u nedelju, a Everton će gostovati Arsenalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)