VAŽNA POBEDA "ORLIĆA": Srbija srušila Tursku, četvrtfinale Evropskog prvenstva je blizu

Novosti online

20. 05. 2022. u 15:45

KADETSKA fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Tursku sa 2:1 na Evropskom prvenstvu i načinila veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu.

ВАЖНА ПОБЕДА ОРЛИЋА: Србија срушила Турску, четвртфинале Европског првенства је близу

FOTO: FSS

Sjajno su "orlići" ušli u meč. Igrali su agresivno i uglavnom na polovini Turske. Upravo je takav stil igre omogućio izabranicima Radovana Krivokapića da dođu do prednosti.

Rivala su pritisnuli Bubanj i Milošević, lopta je došla do Šljivića koji je sjajnim prodorom ušao u šesnaesterac rivala i plasirao loptu u donji desni ugao mreže Bajrama. Bilo je zatim nekoliko lepih pokušaja posle prekida i dobro izvedenih udaraca Stankovića, ali rezultat se nije menjao sve do pred kraj poluvremena. Probili su turski igrači po desnoj strani, usledila je povratna lopta i realizacija Uzuna.

FOTO: FSS

Stanković je prekinuo akciju Turske, lopta je nekako došla do Miloševića koji je izašao jedan na jedan sa golmanom Bajramom, laganom fintom uspeo je da ga zaobiđe i praktično ušeta sa loptom u gol.

Vredi pomenuti i to da je Jildirim u šestom minutu nadoknade dobio crveni karton i tako još više olakšao posao Srbiji, iako je meč praktično bio gotov.

"Orlići" sada imaju četiri boda, baš kao i Španija. Na trećem mestu je Belgija sa dva boda, dok Turska nema nijedan.

 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda