MORINJO "POLUDEO" ZA SRBIMA: "Gospodin posebni" vidi nešto posebno u našim reprezentativcima

Novosti online

29. 06. 2022. u 18:54

"GOSPODIN posebni" vidi nešto posebno u srpskim igračima ovog leta, pa je na njegovoj listi želja još jedan igrač sa ovih prostora, koji je obukao "orlovsko ruho".

МОРИЊО ПОЛУДЕО ЗА СРБИМА: Господин посебни види нешто посебно у нашим репрезентативцима

Tanjug/AP

Naime, trener fudbalera Rome Žoze Morinjo obnovio je nedavno treći put saradnju sa srpskim vezistom Nemanjom Matićem, a mediji sa "čizme" prenose da je na meti Portugalca još jedan srpski fudbaler - Saša Lukić.

Vest da je Roma zainteresovana za vezistu Torina preneo je italijanski novinar Đanluka di Marcio, koji je specijalista za dešavanja na "fudbalskoj pijaci".

Roma je navodno spremila bogatu ponudu od 15 miliona evra za fudbalera Torina, koji poziv slavne "vučice iz Rima" teško da će moći da odbije, ovo je prilika koja se ukazuje jednom u životu.

Lukić je standarni reprezentativac Srbije, a ostaje da se vidi da li će uprava "bikova" proceniti da će mu cena posle Mundijala u Kataru biti veća ili će odmah prihvatiti ponudu tima iz prestonice Italije.

Bivši fudbaler Partizana odigrao je odličnu sezonu u Torinu, za koji je na 34 utakmice u Seriji A postigao pet golova i upisao četiri asistencije.

Sada bi pred njim mogao da bude novi izazov i izlazak na veliku scenu kultnog "Olimpika".

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)