JUVENTUS PRAVI DRIM-TIM: Dušan Vlahović dobija sjajnog napadača sa kojim će igrati u tandemu

Novosti online

25. 07. 2022. u 08:06

ENGLESKI mediji pišu da Sadio Mane, prema svemu sudeći, neće biti jedini napadač koji će ovog leta napustiti fudbalski klub Liverpul.

ЈУВЕНТУС ПРАВИ ДРИМ-ТИМ: Душан Влаховић добија сјајног нападача са којим ће играти у тандему

Foto: AP

Mane je sve iznenadio odlukom da na kraju sezone napusti "redse" i karijeru nastavi u dresu Bajern Minhena, a Liverpul je od prodaje Senegalca uspeo da zaradi 35 miliona evra.

Međutim, kako pišu mediji u Engleskoj, čini se da Mane neće biti jedini napadač koji će ovog leta napustiti Enfild.

Navodno, na izlaznim vratima "redsa" nalazi se i Roberto Firmino koji ne želi da u narednoj sezoni bude rezerva. Firmino je izgubio mesto u prvoj postavi i odlučan je da se okuša u nekom drugom klubu.

Brazilac se povezivao prvo s prelaskom u Fenerbahče, ali je to odbio. Ipak, čini se da je stigla konačno ponuda koja je i te kako zainteresovala Firmina i on ozbiljno razmišlja o odlasku.

Britanski "Miror" je objavio da njega želi Juventus koji traži napadača koji će biti tandem sa našim Dušanom Vlahovićem. Smatraju da bi se Firmino odlično uklopio u takvu ulogu i ostaje da se klubovi dogovore oko transfera.

 

Juventus je spreman da plati oko 23 miliona evra za Brazilca, što je cifra koja je prihvatljiva za Liverpul. Brazilac je navodno dogovorio i sve uslove ugovora sa "starom damom" i transfer je jako blizu realizacije.



BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)