SRBIJA DOBIJA NACIONALNI STADION! Vučić: Izgradnja infrastrukture kreće za dva meseca (FOTO)

Novosti online

28. 07. 2022. u 12:52

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je da će za dva meseca krenuti kompletna izgradnja infrastrukture oko budućeg nacionalnog stadiona, između Novog Beograda i Surčina.

СРБИЈА ДОБИЈА НАЦИОНАЛНИ СТАДИОН! Вучић: Изградња инфраструктуре креће за два месеца (ФОТО)

Foto: Ministarstvo finansija

Vučić je istakao da će to biti novi veliki razvojni projekat.

- Izgradićemo najmoderniji otvoreni, transparentni stadion, koji će biti prekriven i sav u zelenilu. On će primati 52.000 gledalaca i biće jedan od najlepših na svetu, ne samo u Evropi. Uskoro krećemo i u Kragujevcu i Nišu sa izgradnjom velelepnih stadiona -  rekao je Vučić.

On je naveo i da će uskoro biti završeni stadioni u Leskovcu, Zaječaru i u Loznici, a da se sve gradi po Uefinim standardima.

- Gradimo i odbojkaški nacionalni centar i borilački nacionalni centar. Idemo uskoro i na izgradnju mnogo bazena - dodao je predsednik.

BONUS VIDEO - Spektakularan doček za Dibalu u Rimu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (5)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!