ENGLESKO NAVIJAČKO LUDILO: Tetovirao ime najdražeg igrača, ovaj za tri dana napustio klub (FOTO)

Novosti online

30. 07. 2022. u 13:52

TETOVAŽA je za ceo život - dobro je poznata izreka o kojoj Kalum Tejlor, 23-godišnji navijač engleskog četvrtoligaša Stokport kauntija, očigledno nije razmišljao kada je svoje telo ukrasio imenom svog omiljenog igrača Sema Minihana.

ЕНГЛЕСКО НАВИЈАЧКО ЛУДИЛО: Тетовирао име најдражег играча, овај за три дана напустио клуб (ФОТО)

FOTO: Tviter/Kalum Tejlor

Navijač Stokporta je u trenutku navijačke euforije, a tokom odmora u Grčkoj, tetovirao "Super Sammy Minihan" na butini. 

Ali, na njegovu žalost, "Super Semi" je samo tri dana nakon što je ovekovečen na butini mladog Kaluma - napuistio Stokport i prešao u redove Halifaksa!

Najgore od svega - Tejlor je posvedočio da je na dan kad je napravio tetovažu dobio poruku od Minihana koji je napisao da je to "nestvarno", ali da nije pominjao da odlazi.

- Mislim da je već tada znao da ide, ali mi nije ništa pominjao.

Ipak, Tejlor kaže da neće skidati tetovažu, iako su ga mnogi pitali da li će to da uradi.

- Tužan sam što je otišao, ali on će zauvek ostati legenda kluba. pratiću njegove igre i u Halifaksu i nadam da će "pokidati" i tamo - poručio je Tejlor.

Mladi navijač se navodno spremao da napravi još jednu tetovažu inspirisanu Minihamom, tačnije da ispod mišice istetovira njegov potpis, ali sada se našalio i poručio igraču da će za to morati on da plati.

Stokport je inače deo Velikog Mančestera, stadion Edžli park nalazi se na otprilie istoj udaljenosti od Old traforda i Etihada, a zanimljivo je da je ne tako davno - 1999. godine Stokport bio u ligi iznad Mančester sitija, zbog čega navijači ovog kluba vide "građane" kao rivale svog kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)