ŠTA TO URADI, CRNI HOLANDE! Internet gori posle ovog promašaja Norvežanina, saigrači se hvatali za glavu, brani ga legenda Liverpula (VIDEO)

O. M.

30. 07. 2022. u 21:15

NAJVEĆA zvezda prelaznog roka Erling Holand debitovao je za Mančester siti u zvaničnom meču, ali nije se Norvežanin proslavio na Filbert stritu, kao ni njegov novi klub, uostalom.

ШТА ТО УРАДИ, ЦРНИ ХОЛАНДЕ! Интернет гори после овог промашаја Норвежанина, саиграчи се хватали за главу, брани га легенда Ливерпула (ВИДЕО)

FOTO: Tviter printskrin

Liverpul je pobedom od 3:1 osvojio Komjuniti šild, englesku verziju superkupa, a Holand je možda i najveći krivac što Crveni nose pobednički štit u Liverpul.

Norvežanin je imao nekoliko velikih promašaja, ali se u završnici meča propisno obrukao! Foden je šutirao Liverpulov golman Adrijan samo odbio loptu na peterac gde je na nju naleteo najbolji mladi napadač današnjice. 

Kada se očekivala sigurna egzekucija i prvenac na debiju Holanda koji je bio neometen i sam ispred praznog gola - Adrijan je posle parade još bio na zemlji - Norvežanin je pogodio prečku!

Treba reći da je u tim trenucima meč bio gotovo rešen jer je Liverpul vodio sa 3:1 a ostalo je još veoma malo vremena za treći gol građana.

Odmah su krenule reakcije i "prozivke" na račun Holanda, a zanimljivo je da je u odbranu mladog asa stao jedan bivši igrač Liverpula.

Džejmi Karager je psle utakmice na tviteru napisao: 

- Kompilacija Holandovih promašaja osvanuće svuda po društvenim mrežama posle ovoga, baš kao i Nunjezovih prošle nedelje. Postavljaće ih klovnovi koji u životu nisu šutnuli loptu - napisao je legendarni štoper Redsa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)