OFK VRŠAC SRUŠIO JOŠ JEDNOG BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Novajlija u Prvoj ligi porazio i Zlatibor (FOTO)

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

06. 08. 2022. u 16:47

OFK Vršac, novajlija u Prvoj ligi Srbije, nastavlja da niže iznenađenja. Posle pobede nad Inđijom u gostima u prvom kolu, sada je na domaćem terenu uspeo da savlada još jednog bivšeg superligaša, ekipu Zlatibora i to sa ubedljivih 3:1 (2:0).

ОФК ВРШАЦ СРУШИО ЈОШ ЈЕДНОГ БИВШЕГ СУПЕРЛИГАША: Новајлија у Првој лиги поразио и Златибор (ФОТО)

OFK Vršac

Bio je to pravi praznik fudbala na Gradskom stadionu u Vršcu. Oko 1.500 gledalaca došlo je da prvi put u tom južnobanatskom gradu gleda prvoligaški meč i da podrži svoje pulene, a oni su im se odužili na najbolji mogući način.

Najpre je Đorđe Glavinić u 20. minutu iz srca šesnaesterca uspešno plasirao loptu u sam ugao protivničkog gola, a samo 15 minuta kasnije i štoper Miloš Nikolić je velemajstorskim volejom ponovo zatresao mrežu Zlatibora. Bila je to najlepša akcija na utakmici, koja je Vrščane na poluvreme odvela sa prednošću od 2:0.

Stručni štab Zlatibora je u drugom delu utakmice izvršio dve izmene. Rmuš i Vukomanović su uneli neophodno osveženje, pa je u 61. minutu Nikola Dišić golom uspeo da vrati rezultatsku neizvesnost u meč.

Konačni rezultat postavio je Dejvid Ivić, koji je u 65. minutu efektno poslao loptu pod prečku i tako Vrščanima doneo još tri velika boda.

Za igrača utakmice proglašen je Glavinić, koji je osim svog pogotka, asistirao Iviću za poslednji gol na meču i u više navrata bio ozbiljna pretnja protivničkom golmanu.

OFK Vršac u sledećem kolu gostuje Metalcu, a Zlatibor, kom je ovo prvi ovosezonski poraz, dočekuje RFK Novi Sad 1921.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati