RIM PODRHTAVA OD TUGE ZA SRBINOM: Navijači ispratili Sinišu Mihajlovića (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2022. u 13:58

NAVIJAČI Lacija nisu zaboravili na Sinišu Mihajlovića, legendu kluba ispratili su na lep način.

РИМ ПОДРХТАВА ОД ТУГЕ ЗА СРБИНОМ: Навијачи испратили Синишу Михајловића (ФОТО)

Printskrin/Jutjub/ Local team

Navijači Lacija uz baklje, "dimnjake", parole i pesme dočekali su izlazak kovčega sa telom Siniše Mihajlovića iz Bazilike Svete Marije, anđela i mučenika u Rimu, posle pomena velikom srpskom fudbalskom asu.

Sinišin kovčeg, odmah pošto je iznesen iz bazilike, poljubio je i austrijski fudbaler srpskog porekla Marko Arnautović, koga je Miha donedavno trenirao u Bolonji, sa kojim je izgradio fenomenalan odnos.

Arnautović je sa kompletnom delegacijom Bolonje stigao jutros u prestonicu, tu je i čitava delegacija Fudbalskog kluba Lacio, čiji su navijači odali najdublje poštovanje prema čoveku koji je šest godina ponosno nosio dres ovog kluba.

Printskrin/Jutjub/Local team

Kako je kovčeg iznesen sa vrata bazilike, "lacijali" su klicali Sinišino ime, pevali pesme njemu u čast, dirljiv trenutak začinili pirotehnikom, dimnom zavesom obojili plato u plavo.

(Telegraf)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?