HRVAT BIO BLIZU DRESA SRBIJE: Sada je u teškom stanju, dijagnostifikovan mu je tumor (FOTO)

Novosti online

02. 01. 2023. u 19:36

NIJE 2023. godina svima počela veseljem i lepim vestima, dugogodišnjem fudbaleru Dinama iz Zagreba Bojanu Kneževiću dijagnostifikovan je rak testisa i moraće na operaciju.

ХРВАТ БИО БЛИЗУ ДРЕСА СРБИЈЕ: Сада је у тешком стању, дијагностификован му је тумор (ФОТО)

Foto: Instagram/bojan.knezevic8

Fudbaler se putem Instagrama oglasio. Poželeo je svima srećnu 2023. godinu. Uz fotografiju na kojoj je u bolničkoj postelji. Istakao je da je u pitanju kancer desnog testisa i da će više o svemu znati posle operacije i detaljnih istraživanja.

On je bio član Dinama od 2014. do 2021. godine, posle čega je došlo do razlaza, a karijeru je nastavio u Opatiji. Potom je bio član Gorice, da bi ove sezone nastupao za bugarski Hebar za koji je upisao osam utakmica. Bio je i redovan član mlađih selekcija hrvatske reprezentacije.

U pitanju je fudbaler za kojeg se jedno vreme govorilo i da bi mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije, pošto je spadao u redove najtalentovanijih iz Dinamove škole. Pominjalo se i da je dobio zvaničan poziv od Fudbalskog saveza Srbije.

Rođen je 28. januara 1997. godine u Bjelovaru u Hrvatskoj i igra na poziciji veznog igrača. Nema sumnje da je pred njim sada ona najvažnija borba - za zdrav i dug život.

BONUS VIDEO:  KOLIKO SU ZARADILE SELEKCIJE NA SP U KATARU: Vredelo je učestvovati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu