REAL POSTAVIO ANČELOTIJU ULTIMATUM: Ukoliko misli da ostane na klupi ''kraljevskog kluba'', mora da uradi ovo

Novosti online

07. 02. 2023. u 10:55

Šef stručnog štaba Reala Karlo Ančeloti mora da osvoji Svetsko klupsko prvenstvo ako želi da i dalje bude trener fudbalera madridskog kluba, prenose španski mediji.

РЕАЛ ПОСТАВИО АНЧЕЛОТИЈУ УЛТИМАТУМ: Уколико мисли да остане на клупи краљевског клуба, мора да уради ово

FOTO: EPA

Real je u poslednjih pet mečeva u La Ligi pobedio na samo dve utakmice, a trenutno se madridski klub nalazi na drugom mestu na tabeli sa osam bodova manje od prvoplasirane Barselone. Španski mediji podsećaju da je Real poražen od Barselone (1:3) u finalu Superkupa Španije, a madridski klub bio je na ivici eliminacije iz Kupa kralja pošto je uspeo da savlada Viljareal 3:2 iako je gubio 2:0. Realu predstoje mečevi osmine finala Lige šampiona protiv Liverpula, kao i dueli sa Barselonom u polufinalu Kupa kralja.

Španski mediji tvrde da je rukovodstvo Reala uputilo ultimatum Ančelotiju da mora da osvoji Svetsko klupsko prvenstvo, koje se igra u Maroku. "Kraljevski klub" će u subotu u polufinalu SP klubova igrati protiv egipatskog Al Ahlija. U drugom polufinalu sastaće se Flamengo i Al Hilal iz Saudijske Arabije. Real će biti oslabljen na meču protiv Al Hilala, pošto zbog povrede neće igrati Tibo Kurtoa, Eder Militao, Lukas Vaskez, Ferlan Mendi i Karim Benzema.

Čelnici Reala više nemaju poverenja u Ančelotija posle poraza od Barselone u finalu Superkupa Španije. Oni ne veruju da italijanski stručnjak može da izvuče tim iz krize, pošto je na poslednje tri utakmice u La Ligi osvojio četiri boda, navode španski mediji.

Ančeloti je navodno ljut na čelnike Reala zato što nisu doveli pojačanja u zimskom prelaznom roku.

- Ančeloti je ogorčen na rukovodstvo kluba, pošto je stalno isticao da je poslednjih 11 utakmica odigrao sa fudbalerima koji su premoreni i opterećeni povredama. On je isistirao da mu klub dovede makar jednog napadača, a na kraju je ispalo da šest takmičenja mora da igra sa samo 16 fudbalera - zaključuju španski mediji.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)