SAMO U SRBIJI: Sinoć na San Siru, za vikend "svira" u Prvoj ligi Srbije

Novosti online

23. 02. 2023. u 10:47

TO može samo u Srbiji. Najbolji domaći fudbalski arbitar Srđan Jovanović je svojim znanjem i iskustvom dobio odavno poverenje FIFA čiji grb nosi na dresu. Jedan je od ljudi predsednika sudijske komisije UEFA Roberta Rozetija, ali u Srbiji izgleda slabo cene ljude koji dobro rade svoj fudbalski posao.

САМО У СРБИЈИ: Синоћ на Сан Сиру, за викенд свира у Првој лиги Србије

FOTO: M. Vukadinović

Jovanović je sinoć na "Đuzepe Meaci" sudio meč Lige šampiona u kojem je domaći Inter pobedio Porto našeg Marka Grujića. Lukaku je u finišu utakmice doneo važnu prednost "neroazurima" u prvom duelu osmine finala fudbalske elite.

Međutim, ono što sledi u karijeri Srđana Jovanovića je prilično neobično. Najblaže rečeno. On će u subotu biti glavni arbitar na meču Prve lige Srbije Grafičar - Železničar koji se igra na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić". Ako vam ovde nešto "bode oči", ne grešite. Istina je, Jovanović će sa Lige šampiona na Prvu ligu Srbije. I verujte, nije u pitanju samo jednostavna odluka da se najboljem srpskom sudiji da lakši zadatak, kako bi "ostao u formi", jer taj najbolji srpski sudija odavno nije poželjan na najvažnijim mečevima Superlige Srbije, kao što je večiti derbi, na primer.

Kao i obično, Jovanović će i ovaj posao da odradi u svom stilu, časno i najverovatnije dobro sa standardnim timom svojih pomoćnika - Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev