ANTONIO KONTE: ''Želim da osvojim Ligu šampiona sa Totenhemom''

Novosti online

07. 03. 2023. u 17:47

Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je danas da želi da osvoji Ligu šampiona sa londonskim fudbalskim klubom, ali je dodao da mora da bude realan i da ide utakmicu po utakmicu, prenose britanski mediji.

АНТОНИО КОНТЕ: Желим да освојим Лигу шампиона са Тотенхемом

FOTO: AP

Totenhem će sutra u Londonu dočekati Milan u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona. Milan je u prvom meču osmine finala LŠ odigranom u Italiji slavio sa 1:0. - Imamo veliku utakmicu, želimo da prođemo u sledeću fazu. Nadam se da ću osetiti neverovatnu atmosferu na stadionu - rekao je Konte, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Italijanski stručnjak je istakao da živi za ovakve trenutke.

- Ne zaboravite da smo prošle sezone igrali Ligu konferencija. Ove sezone igramo u Ligi šampiona. Osvojili smo našu grupu i sutra imamo priliku da pobedimo Milan i prođemo u sledeću fazu... Ako me pitate da li želim da osvojim Ligu šampiona, rekao bih da. Međutim, moramo da budemo realni i da idemo utakmicu po utakmicu - dodao je Konte.

Konte se vratio na klupu Totenhema, posle oporavka od operacije žučne kese.

- Zahvaljujem se stručnom štabu jer su odradili odličan posao, znam da igračima nije bilo lako da budu daleko od trenera - zaključio je Konte.

Utakmica između Totenhema i Milana biće odigrana sutra od 21 sat u Londonu.

BONUS VIDEO: IVANA VULETA ZA "NOVOSTI" PO DOLASKU U BEOGRAD: Moram da budem zadovoljna

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!