OPOMENA ZA IGRAČE OFK VRŠCA: Protiv Rada ne sme da bude iznenađenja, potrebna podrška sa tribina

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

25. 03. 2023. u 21:35

POSLE teškog poraza u Beogradu od ekipe Grafičara, fudbaleri OFK Vršca već u ponedeljak imaju šansu za popravni, kada na svom terenu od 16 časova dočekuju poslednjeplasirani tim na tabeli – beogradski Rad.

ОПОМЕНА ЗА ИГРАЧЕ ОФК ВРШЦА: Против Рада не сме да буде изненађења, потребна подршка са трибина

Foto: OFK Vršac

Nenad Mijailović, šef stručnog štaba Vrščana, nezadovoljan je prikazanim izdanjem u Beogradu, kada su njegovi puleni uspeli da anuliraju dva gola Grafičara iz prvog poluvremena, ali su onda dopustili da prime još dva gola, za krajnji rezultat 4:2. Zato utakmicu sa Radom vidi kao krajnji trenutak da se pokaže preko potrebna energija u igri.

-Nekada to nije dobro raditi, ali mi moramo da igramo iz inita. Potrebna nam je još veća energija. Moramo da budemo spremni da žrtvujemo svoja tela, svoju glavu, psihu i srce, kako bismo uspeli da ostvarimo svoj cilj, a to je plasman u plej-of. Sami smo u svojoj borbi i kakav god da nam je trenutno roster, atmosfera u timu i energija, potrebno nam je mnogo više toga – jasan je Mijailović.

Konstatovao je da Rad, koji je dosta promenio sastav u odnosu na prvi deo sezone, sada ima mnogo jači tim.

-Mi moramo da budemo pametni, jer su ovo jako teški uslovi za nas, bez obzira na to što igramo kod kuće. Zato molim i publiku da, iako je radni dan, u ponedeljak dođe u što većem broju na stadion, da nam svojim navijanjem pomogne da se domognemo željenog plej-ofa. Uveravam ih da će svaki igrač koji bude izašao na teren biti spreman bukvalno da pogine za ovaj klub i za pobedu na terenu – rekao je Mijailović.

OFK Vršac se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a prvih osam timova će ići u plej-of.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati