ŠPANCI SE ZVANIČNO OGLASILI: Gudeljov klub otkrio u kakvom se stanju nalazi srpski fudbaler

Novosti online

25. 03. 2023. u 21:56

SRPSKI fudbaler Dragiša Gudelj, brat reprezentativca Nemanje, završio je u bolnici nakon što je izgubio svest na utakmici treće španske lige između njegove Kordobe i gostujućeg Rasing Ferola. Nakon potresnih scena iz Španije, oglasio se i klub našeg momka i otkrio u kakvom se stanju Srbin nalazi.

ШПАНЦИ СЕ ЗВАНИЧНО ОГЛАСИЛИ: Гудељов клуб открио у каквом се стању налази српски фудбалер

FOTO: Printskrin

Podsetimo, dvadesetpetogodišnji srpski fudbaler, brat reprezentativca Nemanje Gudelja, srušio se na zemlju i odmah su na teren ušla ambulantna kola.

Ukazana mu je prva pomoć, stavljen je na nosila i ambulantnim kolima odvezen u lokalnu bolnicu. Na snimku se vidi da je razgovarao sa lekarima kod kola.

Na zvaničnom nalogu Kordobe, dato je obaveštenje da je Gudelj u svesnom i stabilnom stanju, kao i da će biti zadržan na posmatranju i kako bi se uradili testovi.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOŠ JE NAŠ: Vojvodina završila veliki posao!