KAKAV STADION: Pogledajte srpski "teatar snova" koji je izgrađen u Leskovcu! (FOTO)

Novosti online

25. 04. 2023. u 17:21

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju su činili potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor A tima Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović, obišla je u utorak stadion „Dubočica“ u Leskovcu i izrazila sreću i zadovoljstvo što je Srbija dobila jedan moderan i funkcionalan fudbalski objekat po najvišim standardima UEFA.

КАКАВ СТАДИОН: Погледајте српски театар снова који је изграђен у Лесковцу! (ФОТО)

FOTO: FSS

U društvu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i potpredsednika Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije Vladana Gašića, članovi delegacije imali su priliku da obiđu sve važne strukture ‘leskovačke lepotice’ (svlačionice, tribine, VIP i medijsku ložu, prostor za snimanje i implementaciju VAR tehnologije) i da se uvere u idealne uslove na stadionu čije je zvanično otvaranje planirano za drugu polovinu maja.


Važno je istaći da je pre nekoliko dana inspekciju izvršila i komisija FSS za stadione i igrališta na čelu sa Nebojšom Ivkovićem, a njihova pozitivna ocena garantuje da će stadion u Leskovcu dobiti međunarodnu licencu i steći pravo da organizuje utakmice najviše međunarodne kategorije.

"Raduju i pozitivni utisci selektora Dragana Stojkovića i direktora Stevana Stojanovića, s obzirom na ideju Saveza da naša A reprezentacija jednu od utakmica u jesenjem ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigra upravo u Leskovcu", navodi se u saopštenju FSS-a koje je na sajtu naše kuće fudbala naslovljeno rečima "Srbija je dobila svoj 'teatar snova'".

A kako izgleda taj novi fudbalski biser u Srbiji, pogledajte u galeriji koja je pred vama:

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)