"ORLIĆI" U BORBI ZA ČETVRTFINALE: Srbija posle Italije želi da sruši i Španiju na Evropskom prvenstvu

Tanjug

23. 05. 2023. u 15:54

SELEKTOR kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković izjavio je ovog utorka da je njegov tim spreman za meč sa Španijom u poslednjem kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj za igrače do 17 godina.

ОРЛИЋИ У БОРБИ ЗА ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Србија после Италије жели да сруши и Шпанију на Европском првенству

FOTO: FSS

Prvo mesto na tabeli drži "furija" sa šest bodova, dok Slovenija i Srbija imaju po tri. Italija je poslednja bez bodova.

- Verujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore posle utakmice i pobede protiv Italije. Momci su sada u boljem momentu nego posle prvog meča protiv Slovenije i danas ćemo odraditi poslednji trening pred ovaj susret, gde ćemo pripremati taktičke varijante koje bi mogle da nam pomognu da sutra odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu - rekao je Luković, preneo je zvanični sajt FSS.

"Orlići" su u prvom kolu EP poraženi od Slovenije 4:2, a potom su savladali Italiju rezultatom 2:0.

- Odradili smo analizu Španaca, neću ništa novo reći, radi se o izuzetno kvalitetnoj selekciji, koja ima jasnu i ofanzivnu i defanzivnu strukturu, kao i veliki individualni kvalitet. Verujem u naše momke, verujem u ono što radimo i pripremićemo utakmicu na najbolji mogući način.

Mečevi Slovenija - Italija i Srbija - Španija biće odigrani u utorak od 17 časova. Plasman u četvrtfinale izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

- Gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, budemo mirni u posedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu, a opet da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista verujem u pozitivan ishod - zaključio je Luković.

BONUS VIDEO: Gudelj za Novosti: Vlahović i Kostić su nam poželeli da osvojimo Ligu Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)