"PLAVCI" JURE SRBINA: Čelsi nudi 80 miliona evra za našeg asa

Novosti online

03. 06. 2023. u 18:51

OSTALO je da se odigra još samo jedno kolo u italijanskoj seriji A. U njoj se odavno zna sve. I da je Napoli šampion, ali i da Lacio, Inter i Milan idu u Ligu šampiona, Atalanta i Roma u Ligu Evrope, a Juventus možda - nigde. Ipak, to ne sprečava mnogobrojne svetske medije da se bave danima jednom od najvećih asova torinskih crno-belih, Dušanom Vlahvićem.

ПЛАВЦИ ЈУРЕ СРБИНА: Челси нуди 80 милиона евра за нашег аса

FOTO: EPA

Engleski mediji ovih dana pišu da je reprezentativac Srbije i jedan od glavbih adusta selektora Dragan Stojkovića, odavno na meti Čelsija. Na "Stamford bridž" je došao novi trener, Argentinac Maurisio Poketino i on, navodno, insistira da mu uprava kluba dovede u letnjem prelaznom roku upravo Vlahovića. Navodno, "plavci" su spremni da Juventusu ponude 80 miliona evra za srpskog centarfora, a ta suma bi donekle rešila nagomilane finansijske probleme giganta iz Torina. Doda li se na svu ovu muku još i podatak da je sud u Italiji ipak kaznio oduzimanjem deset bodova popularne "bjankonere", sva je prilika da će oni malo teže da se oporave od šoka i krize u koju su svojom krivicom upali.

Pred Juventusom i Vlahovićem je još samo jedan meč u sezoni. Večeras u 21 čas Juventus gostuje kod Udinezea. Možda će ovo, ujedno, biti i poslednji meč koji je Vlahović odigrao za svoj aktuelni klub. Jer, nedavna ponuda Bajern Minhena i najaktuelnija koju šalje Čelsi su izgleda iz kategorije onih koje se - ne odbijaju !

Golgeterska forma

DUŠAN Vlahović je ove sezone postigao 13 golova za Juventus u svim takmičenjima. Osim toga, imao je i odlične nastupe u dresu Srbije. U dva uvodna meča kvalifikacija za Prvenstvo Evrope Vlahović je dao jedan gol Litvancima i dva Crnogorcima. U poslednje vreme ga muči lakša povreda, ali nema sumnje da golgeterske majstorije odlično preporučuju bilo kom velikom evropskom klubu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist