LJUBIMAC "DELIJA" POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: Ričmond Boaći odlučio koji mu je sledeći klub

Novosti online

28. 06. 2023. u 17:14

LjUBIMAC "delija" Ričmond Boaći odčlučio se za nesvakidašnji korak u karijeri. Fudbaler iz Gane potpisao je ugovor sa malezijskim Selangorom.

ЉУБИМАЦ ДЕЛИЈА ПОВУКАО НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ: Ричмонд Боаћи одлучио који му је следећи клуб

Boaći u duelu sa Kelnom 2017. Foto M. Vukadinović

Napadaču je karijera u velikom padu. U prvom mandatu u crveno-belom dresu je rešetao mreže, već u drugom po povratku iz Kine nije bio onaj stari. Nakon toga kreće pad i nije mogao da se vrati na stare staze.

Od odlaska sa "Marakane" igrao je u Gornjiku (Poljska), Beitar Jerusalimu (Izrael), Lamiji (Grčka) i Al Ahdaru (Libija).

Sada je odlučio da ode u Maleziju i pokuša koliko-toliko da oživi karijeru i vrati se na približan nivo iz perioda kada je prvi put nosio crveno-beli dres.

Boaći je u dva mandata za Zvezdu postigao 60 golova. Pamte se pogoci u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa, zatim u duelima sa praškom Spartom, Kelnom...

Koliko je fudbaler iz Gane bio dobar u redovima šampiona Srbije, najbolje pokazuje činjenica da ga je kineski Đangsu doveo za 5,5 miliona. No, od tada nikada nije bio ubojit kao iz tog perioda na "Marakani".

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana