ZVEZDA U DILEMI: Turci nude bogatstvo za reprezentativca Srbije, ali Bahar se pita

Novosti online

20. 07. 2023. u 09:28

Po dolasku iz niškog Radničkog početkom prošle sezone Stefan Mitrović bio je prijatno osveženje za tim Crvene zvezde. Prodoran, brz, vešt u driblingu... Pogodio je na debiju protiv Mladosti iz Lučana (2:1), potom samo minut po ulasku u igru stavio tačku na petardu protiv Pjunika u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a nedugo zatim imao gol i asistenciju u susretu sa Javorom (4:1). Precizan je bio i u oba meča grupne faze Lige Evrope sa Ferencvarošem, ali je onda stao.

ЗВЕЗДА У ДИЛЕМИ: Турци нуде богатство за репрезентативца Србије, али Бахар се пита

FOTO: FK Crvena zvezda

U drugom delu sezone dodao je još tri gola u Superligi, međutim, igrao je s daleko manje žara nego kada se beogradskoj publici predstavio u dresu Radničkog iz Niša na otvaranju sezone ili kao po dolasku među crveno-bele. A onda ga je Barak Bahar probudio.

Krilni fudbaler stekao je ogromno poverenje Izraelca i nametnuo se kao startna opcija po levoj strani i sigurno će imati veliku ulogu u Zvezdinom timu ove sezone, osim ako uprava kluba ne odluči da ga proda.

Poznato je da šampion Srbije planira da od izlaznih transfera ovog leta zaradi između 12 i 15 miliona evra, a nakon prodaje Aleksandra Pešića i Strahinje Erakovića Zvezda će prihodovati tek 8.500.000 evropskih novčanica, što znači da još uvek nije dostignuta željena cifra.

To bi se dogodilo prodajom Mitrovića za koga su stigle ponude iz Turske, konkretno od Fenerbahčea i Bašakšehira. Navodno su Turci nudili oko 4.000.000 evra za 20-godišnjaka, ali je Zvezda to odbila, piše "Sportski žurnal".

Foto: FK Crvena zvezda

 

Ipak, izvestan dolazak mladog ofanzivca Uroša Kabića iz Vojvodine mogao bi da otvori prostor za prodaju Mitrovića koji ima i jedan nastup za reprezentaciju Srbije.

Tako bi 19-godišinji Kabić uskočio u Mitrovićeve "cipele", a Zvezda zaradila potreban novac, ali je veliko pitanje da li su na "Marakani" spremni da se odreknu momka koji izgleda samo što nije "eksplodirao", a sledi mu igranje u Ligi šampiona.

Barak Bahar ima poslednju reč...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)