NITI ZVEZDA, NITI LIGA ŠAMPIONA: Late Lat ovde želi da nastavi karijeru

Novosti online

21. 07. 2023. u 19:33

Spekulisalo se u poslednje vreme gde će igrač Atalante Late Lat nastaviti karijeru, da li Zvezda ili neki drugi tim, međutim on je izrazio želju da ne menja sredinu, pa tako i sledeću godinu provede na pozajmici u Sent Galenu.

НИТИ ЗВЕЗДА, НИТИ ЛИГА ШАМПИОНА: Лате Лат овде жели да настави каријеру

FOTO: Profimedia

Sada dolaze nove informacije i to iz Švajcarske da Late Lat želi da ostane i narednu sezonu u Sent Galenu, gde se raspucao i sa 16 golova osvežio karijeru.


– U pregovorima samo oko Late Lata. Vratio se u Atalantu, ali nam je rekao da bi voleo da se vrati u Sent Galen – rekao je sportski direktor švajcarskog kluba Alen Sater.

Problem je što Sent Galen sigurno ne može da ponudi obeštećenje koje traže Italijani, ali možda će šansu videti u novoj pozajmici. Takođe, pričalo se da Late Lat čeka poziv Bazela ili Jang Bojsa.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PONOSIMO SE! Krilni fudbaler Partizana poslao poruku navijačima