NE MOŽE DA DOČEKA "GROBARE": Kalulu, najnovije pojačanje FK Partizan: Gledao sam snimke, jedva čekam da ono osetim na svojoj koži!

Novosti online

25. 07. 2023. u 15:17

SEDMA "lasta" pristigla ovog leta u Humskoj je Aldo Kalulu! Partizan je objavio da je u klub stigla nova akvizicija, koja bi trebalo da podmaže točkove "parnog valjka" i pospeši napadačku produkciju. Francuski ofanzivac, koji je prošlu seoznu proveo u Sošou, obavezao se crno-belima na vernost u naredne tri godine i na predstavljanju poručio da pre dolaska u Beograd nije bio previše upoznat sa istorijom Partizana, ali i da ga je zov Lige konferencija najviše privukao ka Humskoj

НЕ МОЖЕ ДА ДОЧЕКА ГРОБАРЕ: Калулу, најновије појачање ФК Партизан: Гледао сам снимке, једва чекам да оно осетим на својој кожи!

foto: AP

- Nisam znao mnogo o Partizanu ranije, imao sam neke prijatelje koji su igrali u Beogradu, u Partizanu i Crvenoj zvezdi, znam za rivalstvo između klubova, ali ovde sam da učim o tome i da sve doživim svojim očima - rekao je 27-godišnji Kalulu. - Naravno, video sam sijaset video klipova o navijačima crno-belih, na košarci, na stadionu, jedva čekam da to sve osetim na svojoj koži. Jedna od najvažnijih stvari za moj dolazak ovde je bilo to što ću imati priliku da uvedem tim u Ligu konferencije i da potom napravimo dobar rezultat.

Otkrio je nekadašnji član Liona, Bazela, Svonsija, Sošoa i pojedine detalje o sebi - koja mu pozicija odgovara, kakav mu je stil na terenu...

- Volim da igram u centralnom delu napada, nema veze da li kao devetka ili kao lažna devetka, mogu i da pomognem po stranama ali najbolje se osećam u centralnom delu ofanzive. Brz sam, volim da imam loptu. Volim i duple pasove, timski sam igrač. Umem da napravim razliku i u duelima jedan na jedan... To su sve načini na koje mogu da pomognem timu - objasnio je Partizanov novajlija.

Aldo Kalulu / Foto: FK Partizan

Olakšaće Aldu početak mandata u Partizanu i Frenk Kanute sa kojim je lane igrao u Sošou i sa kojim može da komunicira na Francuskom, mada mu ni engleski nije stran kako kaže.

- Kanute je dobar momak, moj prijatelj. Susreli smo se u restoranu kada sam došao u Beograd, pričao mi je o gradu i klubu, i to što mi je rekao bilo je dovoljno da odlučim da dođem ovde. Uticao je da dođem ovde. On je takođe bio oduševljen i pozitivno iznenađen tako da zaista mislim da ćemo napraviti dobre stvari sa Partizanom. Značiće mi pri adaptaciji, ali umem da pričam i na engleskom, sve razumem tako da nije stvar u jeziku, ipak još je bolje ako imam nekog svog uz sebe - podvukao je Kalulu.

Dolasci - leto 2023.

Aleksandar Jovanović - golman

Nikola Antić - levi bek

Frenk Kanute - vezni

Aleksandar Šćekić - vezni

Ksander Severina - levo krilo

Nemanja Nikolić - napadač

Aldo Kalulu - napadač

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)