ISTA STRAST KAO SA "VIOLOM": Trener Zvezde Barak Bahar ne menja pristup na superligaškoj premijeri

Novosti online

29. 07. 2023. u 20:49

PRVI takmičarski izazov za Crvenu zvezdu u novoj sezoni, biće današnji okršaj sa Vojvodinom na otvaranju Superlige (nedelja, 20 časova) na stadionu "Rajko Mitić". Aktuelni prvak posle furioznih priprema pečatiranih trijumfom nad Fiorentinom (5:0) u dobrom raspoloženju dočekuje goste iz Novog Sada, a i novi trener Barak Bahar, jedva čeka da započne sa zvaničnim mečevima.

ИСТА СТРАСТ КАО СА ВИОЛОМ: Тренер Звезде Барак Бахар не мења приступ на суперлигашкој премијери

FOTO: M. Vukadinović

- Veoma sam uzbuđen što je ispred nas prva zvanična utakmica, prva u sezoni u ligi. Naravno čekamo da vidimo navijače opet u velikom broju. Njima mogu obećati samo jedno - da ono što smo prikazali na prošloj utakmici, i pritom ne mislim na igru, na fudbal, već na strast, želju, borbu, to ćemo prikazati ponovo. I nadam se da ćemo navijače opet videti u velikom broju - rekao je Bahar u najavi meča.

Vojvodina je u četvrtak pretrpela poraz na Kipru (2:1) od Apoela i nije da u najsjajnijem raspoloženju dolazi na megdan favorizovanom rivalu.

- Vojvodina je dobar tim. Ostvarili su dobar rezultat na Kipru i mogu proći dalje ako odigraju dobro u revanšu. Svestan sam da će se i oni braniti na našem terenu, biće nam potrebno dvadesetak minuta da dođemo do gola, biće potrebno probiti i taj bunker, ali imam dovoljno pametne i sposobne igrače koji to mogu rešiti - podvukao je Bahar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)