E, TO JE FUDBALSKA DRAMA! Arsenal u 11. minutu sudijske nadoknade izjednačio protiv Mančester sitija i potom osvojio Komjuniti šild (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2023. u 21:51

ČEKAJU navijači Arsenala dugo, baš dugo osvajanje značajnog trofeja, a kako je nova sezona počela jednim peharom do kog se stiglo na dramatičan način i to protiv šampiona Engleske i Evrope, Mančester sitija, i te kako mogu da budu zadovoljni.

Е, ТО ЈЕ ФУДБАЛСКА ДРАМА! Арсенал у 11. минуту судијске надокнаде изједначио против Манчестер ситија и потом освојио Комјунити шилд (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

A kakav je to samo bio "Komjuniti šild", meč u kome su se pomenuti rivali sastali na novom "Vembliju"...

Mančester siti je vodio, "tobdžija" izjednačile u 11. minutu sudijske nadoknade vremena, pa potom penalima sa 4:1 došle do trijumfa.

Najpre je fantastičan gol za vođstvo "građana" postigao je mladi Kol Palmer u 77. minutu (VIDEO), i to samo 13 minuta nakon što je zamenio Erlinga Halanda.

I, kad su navijači Sitija bili uvereni da njihovi ljubimci nastavljaju majsku žetvu trofeja, Arsenal je u "101. minutu" izjednačio i to autogolom Manuela Akanđija, nakon udarca Filipa Trosara (VIDEO).


U penal seriji (VIDEO) presudili su promašaji Kevina de Brujnea i Rodrija, pa je Arsenal je 17. put osvojio Komjuniti šild, dok je Siti treći put uzastopno poražen u finalu.

Ujedno, londonski tim prekinuo je niz od osam uzastopnih poraza od aktuelnog šampiona Premijer lige i Lige šampiona.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!