RUS NAPUSTIO ZVEZDU: Karijeru nastavlja na potpuno neočekivanom mestu

Novosti online

06. 08. 2023. u 15:07

FUDBALSKI klub Crvena zvezda pored dovođenja igrača radi i na rasterećivanju igračkog kadra, te je jedan od momaka koji dosta obećavaju otišao na pozajmicu u redove prvoligaša.

РУС НАПУСТИО ЗВЕЗДУ: Каријеру наставља на потпуно неочекиваном месту

Foto: A. Ilić

Fudbaleri Tekstilca će po prvi put u svojoj istoriji, dugoj 104 godine igrati u drugom rangu takmičenja, a dosta očekuju od fudbalera iz Rusije.

Naime, mladi ruski defanzivni vezista Vladislav Goldin će posle staža u mlađim kategorijama Zvezde seniorsku karijeru započeti upravo u ovom klubu.

Goldin je u redove srpskog šampiona svojevremeno stigao iz  Spartaka iz Moskve.

Tekstilac će debi u Prvoj ligi Srbije imati danas od 20 časova, kada će gostovati Mačvi u Šapcu.

Zanimljivo je da će i daleko poznatiji njegov zemljak Jegor Prucev, uz Nikolu Kneževića i Nikolu Mituljikića, u ovoj sezoni kao pozajmljeni igrač crveno-belih igrati u Prvoj ligi, takođe u redovima jednog novog člana, povratnika OFK Beograda. Tako bi bar trebalo da bude u nastavku sezone, no ove nedelje, Prucev se našao u protokolu za meč Crvena zvezda - Napredak, koji uživo možete da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!