BAHAR OBJAVIO LOŠE VESTI PRED MLADOST: Crveno-beli desetkovani u Lučanima

Novosti online

10. 08. 2023. u 14:59

FUDBALERI Crvene zvezde će u okviru trećeg kola Superlige Srbije gostovati Mladosti u Lučanima. Duel se igra u petak od 18.55, a očekivanja pred meč izneo je Barak Bahar.

БАХАР ОБЈАВИО ЛОШЕ ВЕСТИ ПРЕД МЛАДОСТ: Црвено-бели десетковани у Лучанима

FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde svestan je težine zadatka. 

– Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč – počeo je Bahar.

Crveno-beli će biti desetkovani u Lučanima. Pored Mirka Ivanića neće nastupiti ni Aleksandar Katai. 

– Neću moći da računam na Mirka Ivanića, ali već od sledećeg meča će moći da igra. Katai se vraća lakšim treninzima, nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu.

Nastoji Bahar da upozna svakog rivala koji će očekivati Zvezdu u aktuelnoj sezoni.

– Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo. Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, moramo, moj stručni štab i ja, da što bolje naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra.

Zadovoljan je Bahar odnosom svih igrača, ali veruje u njihov napredak.

– Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju – podvukao je Bahar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...