UMESTO RADOSTI - RAZOČARENJE: Lajpcig razbio Bajern, Tuhel se izvinjavao Kejnu

Novosti online

13. 08. 2023. u 08:16

RADOVAO se Hari Kejn dolasku u Bajern i prilici da konačno osvoji trofej, ali moraće sjajni napadač još da čeka na to zbog toga što su Bavarci pregaženi od Lajpciga (0:3) u finalu Superkupa Nemačke.

УМЕСТО РАДОСТИ - РАЗОЧАРЕЊЕ: Лајпциг разбио Бајерн, Тухел се извињавао Кејну

FOTO: Tanjug/AP

Očekivalo se da će tim Tomasa Tuhela biti kao kaznena ekspedicija, a umesto toga bili su nedorastao rival pred 75.000 navijača na "Alijanc Areni". Čini se da je posebno inspirisan bio Dani Olmo koji je postigao sva tri gola na utakmici.

Trener Bajerna je bio razočaran posle meča, a uputio je i izvinjenje Kejnu koji je na ovom meču u igru ušao u 63. minutu.

- Ovo je veliki problem. To je u suštini kompletan nastavak poslednje utakmice protiv Lajpciga. Čini mi se kao da nismo ništa uradili četiri nedelje, kao da smo se tek upoznali. Nismo bili ovakvi. Video sam naš tim protiv Sitija, protiv Liverpula, protiv Monaka. Jednostavno ne mogu da objasnim - počeo je Tuhel, a potom prešao na izvinjenja.

- Žao mi je. On verovatno misli da nismo trenirali četiri nedelje. Ovo nema veze sa našim igrama do sada, sa onim što smo zacrtali. Ništa od ovoga! Gorko veče za njega. Izvini - istakao je bivši trener Čelsija i PSŽ-a.

Bajern novu sezonu u Bundesligi počinje gostovanjem Verder Bremenu, dok Lajpcig ide na noga Bajer Leverkuzenu.

BONUS VIDEO: UBOJITI TINEJDžER: Jovan Mijatović dao gol za Zvezdu čim je ušao u igru u Lučanima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)