Jedan navijač iz Hrvatske (21) dobio je pretnje smrću svega nekoliko časova nakon dolaska u zatvor u Nafpliju, u koji je smešten zbog učestvovanja u tuči huligana zagrebačkog Dinama i AEK-a u Atini tokom koje je ubijen jedan 29-godišnji Grk.

Komentari (12)

Goran

16.08.2023. 22:19

Meni ih je zao ali sto se ku* stalno i misle da su ne dodirljivi. Jbg drugi put pamet u glavu. Postujte druge KAD NAVIJATE NAUCITE SE KULTURE. NAVIJAJ ZA SVOJE A NE OMALOVAZAVAJ I NE UBIJAJ PROTIVNIKE.

Ivica Trajkovic

16.08.2023. 23:04

Tipicno huliganski; u coporu sa ostalim razbojnicima "mnogo su jaki" a kada ih se pritisne pojedinacno onda "tata,tatice".A koji si djavo trazio u Atini sa ostalim razbojnicima? Decko priglup i usiljen pa ne razume: postojala je javna i legalna zabrana navijacima Dinama da dolaze na utakmicu koju je Uefa proglasila visokorizicnom...i sta sad kuka decko od marmelade???Tako treba sa svim huluganima.

zile 42

17.08.2023. 08:23

E decko a kako si otisao tamo ? Sa baklavom, tulumbo,bozom i limunadom ? He he he otisli ste grupno sa palicama,nozevima i lancima !!Sad sta ti je to ti je,sam si trazio i dobio si i jos ces i dobiti,po zasluzi !