FK „DUBOČICA“ SE VRAĆA KUĆI: Prvi zvanični meč na novom stadionu

I. M.

17. 08. 2023. u 14:26

Fudbalski klub „Dubočica“, posle skoro dve i po godine, vraća se svojoj kući. Njeni igrači će u ponedeljak, 21. avgusta, prvi put istrčati na teren novog gradskog stadiona u jednoj zvaničnoj utakmici.

ФК „ДУБОЧИЦА“ СЕ ВРАЋА КУЋИ: Први званични меч на новом стадиону

foto: GU Leskovac

Ljubitelji fudbala će tog dana, od 20 časova, moći da prate utakmicu 3. kola Prve lige Srbije u kome će „Dubočica“, na novom stadionu, biti domaćin ekipi iz Novog Sada.

Prodaja ulaznica za ovaj susret počela je u jednom ugostiteljskom objektu, u prolazu iza Robne kuće u centru grada, a njihova cena je 300 dinara.

Karte će moći da se kupe u petak i subotu, i na štandu koji će biti postavljen na glavnom gradskom trgu, od 19 do 23 časa, kao i na dan utakmice, na glavnom ulazu stadiona.

foto: GU Leskovac

FK „Dubočica“ je saopštio da deca do 12 godina neće plaćati ulaz na stadion uz obavezu da dođu u pratnji roditelja ili staratelja.

- Dan za istoriju. Dan za pamćenje. Dan za anale srpskog i leskovačkog sporta. Pozivamo sve ljubitelje fudbala, sve iskrene navijače našeg kluba, da dođu i da zajedno napunimo stadion – naveli su iz leskovačkog kluba.

U prva dva kola leskovačka „Dubočica“ ostvarila je pobedu i poraz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)