VELIKI PREOKRET MANČESTER JUNAJTEDA: Srbin heroj Vulvsa, Arsenalu malo igrač više

Novosti online

26. 08. 2023. u 18:44

MANČESTER junajted je nakon preokreta slavio protiv Notingem Foresta rezultatom 3:1, a Arsenal je sa igračem više remizirao sa Fulamom 2:2.

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА: Србин херој Вулвса, Арсеналу мало играч више

Tanjug/AP

"Šumari" su šokirali domaćina. Golovima Taiva Avonjija i Vilija Bolija nakon četiri minuta imali su prednost 2:0, a Kristijan Eriksen smanjio je zaostatak u 17. minutu. 

Napadao je Junajted, a do izjendačenja su došli u 52. minutu, kada je Markus Rašford proigrao Bruna Fernandeša, a on pronašao Kazemira koji je imao lak posao da poravna rezultat. 

Portugalac Fernandeš je potom sa "bele tačke" doneo pobedu timu sa "Old Traforda". 

Fantastična utakmica viđena je na Emiratima. Fulam je u prvom minutu došao do prednosti preko Pereire, a Tobdžije su u drugom poluvremenu golovima Sake iz penala i Nketije došle do potpunog preokreta. 

Nekoliko minuta posle gola  Kalvin Basi je dobio crveni karton i činilo se da će Arsenal sigurno upisati pobedu, ali se Palinja nebeskim skokom postarao da bude drugačije. Napadao je Arsenal do kraja, ređali su se opasni napadi Artetine ekipe, ali gola nije bilo. 

Vulvsi su ostvarili veliku pobedu protiv Evertona u Liverpulu golom Saše Kalajdžića. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!