ŠTRAJK MU POŠAO ZA RUKOM: Fudbaler izdejstvovao transfer u Mančester siti

Novosti online

31. 08. 2023. u 15:53

Čelnici Vulverhemptona i Mančester sitija postigli su dogovor o prelasku portugalskog fudbalera Mateusa Nunesa u redove aktuelnog šampiona Premijer lige, prenosi Skaj sport.

ШТРАЈК МУ ПОШАО ЗА РУКОМ: Фудбалер издејствовао трансфер у Манчестер сити

FOTO: EPA

Mančester siti je pristao da za Nunesa plati obeštećenje od 53 miliona funti. Britanski mediji podsećaju da je usmeni dogovor bio 47 miliona funti. Međutim, dva kluba su se dogovorila da transfer iznosi 53 miliona evra, ali sa drugačijom strukturom plaćanja.

Vulverhempton će imati pravo na 10 odsto od narednog transfera portugalskog fudbalera.

Nunes je dobio dozvolu da otputuje u Mančester na lekarske preglede posle kojih će potpisati višegodišnji ugovor sa "građanima". Očekuje se da Mančester siti do kraja dana zvanično objavi da je Nunes novi igrač šampiona Premijer lige.

Skaj sports navodi da su dva kluba postigla poseban dogovor sa fudbaler Mančester sitija Tomi Dojl nastavi karijeru u Vulverhemptonu.

Podsetimo, fudbaler je bio u štrajku jer klub nije hteo da ga pusti u Mančester, pa portugalac nije hteo da trenira. Izgleda da mu se štrajk isplatio i on će postati novi fudbaler šampionka Engleske.

BONUS VIDEO: Doužer se obratio srpskim novinarima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom