SRBIN IMA VELIKI PROBLEM: Zbog ovoga je Real Madrid blokirao transfer Dušana Vlahovića

Novosti online

07. 09. 2023. u 10:54

Srpski reprezentativac i napadač Juventusa Dušan Vlahović (23) povezivao se ovog leta s brojnim evropskim velikanima.

СРБИН ИМА ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ: Због овога је Реал Мадрид блокирао трансфер Душана Влаховића

FOTO: Tanjug/AP

Među klubovima koji su ga analizirali je i Real Madrid, ali "los blankosi" su odlučili da se ne upuštaju u transfer jer smatraju da bi "devetka" Juventusa u nadolazećim sezonama mogla imati ozbiljnih problema s povredama.

Predsednik Reala Florentino Perez želeo je zvučno ime u vrhu napada, Vlahović je bio opcija, ali na kraju su se čelnici "kraljevskog kluba" predomislili u slučaju 23-godišnjeg Srbina.

Naime, oni su odustali od želje za transferom nakon što su u konsultacijama s brojnim stručnjacima dobili zabrinjavajuće izveštaje kako bi Vlahović u nadolazećim godinama mogao imati ozbiljne probleme s brojnim povredama.

- Glavni razlog koji je blokirao transfer Dušana Vlahovića su njegovi neprestani problemi s povredama. Posebno se radi o hroničnom problemu s preponama koje ima i koje će ga pre ili kasnije poslati na operacijski sto - navodi madridski list Defensa central.

Ovakve vesti definitivno se neće svideti Juventusu, ali ni srpskom centarforu…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije