PAZARCI PREDSTAVILI JOŠ JEDNOG ''PARTIZANOVCA'': Nakon LJajića i Sume predstavljen i novi napadač plavo-belih

Novosti online

20. 09. 2023. u 15:13

Bivši fudbaler Partizana Marko Šćepović ponovo se vratio u Superligu Srbije, međutim, ovog puta će nositi dres Novog Pazara.

ПАЗАРЦИ ПРЕДСТАВИЛИ ЈОШ ЈЕДНОГ ПАРТИЗАНОВЦА: Након Љајића и Суме представљен и нови нападач плаво-белих

Foto: EPA-EFE/TIBOR ILLYES

- Plan je da završimo u prvih pet na tabeli. Nikad neću ništa da obećavam, nikakve cifre i golove, prvi cilj je da što više pomognem ekipi - istakao je Šćepović, uz napomenu da je presudnu ulogu u dolasku u Novi Pazar imao Adem Ljajić. - Znamo se iz Partizana i raznih reprezentativnih selekcija, godine smo proveli zajedno, imao je velikog udela u mom dolasku. To što sam osetio da je Adem tako „zagrejan“ je pomoglo da prelomim.

Možda daluje čudno što se posle putešestvija po Evropi, Šćepović opredelio za Novi Pazar, međutim, kad je sa njim kontaktirao Ljajić, nije ni pomislio da se šali.

- A-ha-ha. Ne, znamo se dugo, znam kad je ozbiljan. Šalimo se na druge načine. Što se tiče terena, čim ga pogledam, znam šta hoće, gde ide lopta. I on isto. Samo da se svi uigramo. Imamo inostrani renome i nas dvojica i Suma, trebalo bi to da pokažemo na terenu.

Šćepoviću će biti potrebno malo vremena da uđe u odgovarajući ritam.

- Trenirao sam uglavnom individualno, najviše dve sedmice će mi trebati da budem top. Tu sam da igram kad trener odluči. Pratio sam srpski fudbal koliko sam stigao, uglavnom Partizan. Fudbal je napredovao i što se tiče infrastrukture. TSC je lepa pojava, što više takvih klubova, to bolje. Ono što vidim kod Novog Pazara je napadački fudbal, za gol više. Meni to odgovara - dodao je Šćepović.

BONUS VIDEO: "ČUKA DA BUDE KAO KOPAONIK!" Saša Đani Ćurčić za "Novosti" o Mančester siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana