"AMA, MORAMO DA POBEDIMO!" Barak Bahar pred Crvena zvezda - Jang bojs imao poruku za navijače, ali i igrače

Novosti online

03. 10. 2023. u 16:38 >> 16:49

Crvena zvezda i Jang bojs igraju u sredu meč 2. kola Lige šampiona (koji možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti"), a uoči te utakmice zanimljivo je o predstojećem izazaovu govorio trener srpskog šampiona, Barak Bahar.

АМА, МОРАМО ДА ПОБЕДИМО! Барак Бахар пред Црвена звезда - Јанг бојс имао поруку за навијаче, али и играче

FK Crvena zvezda

- Jako mi je drago što počinjemo da igramo ovo takmičenje kod kuće, pred našim navijačima. Radujemo se tome, sigurno ćemo imati ogromnu podršku u sredu i siguran sam da svi jedva čekaju ovu utakmicu, da obradujemo naše navijače - započeo je izralski stručnjak.

Na konstataciju jednog novinara da bi predstojeći susret mogao da bude prekretnica, posle serije nešto lošijih igara u Superligi Srbije, Zvezdin trener nije ostavio dilemu:

- Znamo da u poslednjim mečevima u ligi nismo imali tako dobre nastupe kao na početku sezone, ali, znate da je Liga šampiona nešto drugo. U prvom kolu smo bili dobri, naročito u odbrani, sada igramo ovde i to je utamica u kojoj moramo da pobedimo, to svi znamo. Tako da... igraćemo dobro - nije ostavio dilemu Bahar.

On je tada podsećen da je kao trener Makabija bio gost na Marakani, pa je upitan kakav je osećaj kada se igra pred onakvom atmosferom:

- Drugačije je kada, prosto, igrate pred toliko ljudi, i kada vas 50.000 ljudi podržavamo. Želimo da to iskoristimo, igraćemo zajedno sa navijačima, bićemo jaki, snažni i, uveren sam, ako dobro započenom utakmicu, da ćemo pobediti.

Na pitanje da li može da se očekuje ofanzivnija igra nego u Mančesteru (protiv prvaka Evrope, Sitija) pre dve nedelje, osmehnuo se:

- Naravno! Iako se trudimo i da napadamo protiv svakog, vrlo je to teško protiv takvog tima (kao što je Mančester siti). Sada će biti potpuno drugačija utakmica. Jang bojs je otprilike na našem nivou, mi imamo prednost domaćeg terena, tako da je zaista cilj da igramo ofanzivnije.

Tome je, gotovo u dahu, dodao:


- Spremni smo za ovu utamicu. Imamo još jedan trening, ali upoznali smo Jang bojs. Oni su igrali protiv mog bivšeg tima, u pitanju je dobra ekipa, taktički dobro igra, fizički vrlo dobro spreman, ali mi verujemo u sebe i znamo šta treba da radimo i u ofanzivnom, ali i defanzivnom delu.

Imao je poruku i za navijače, ali i svoje igrače:

- Jako nam je važno da navijači dođu i budu aktivni. Sigurno će biti pun stadion, to nam je jako važno. Pre početka utakmice nema favorita, oba tima su ravnopravna, jednaka, ali biće važni sitni detalji, posvećenost, plan koji imamo... Verujem da će to biti odlučujuće i da ćemo pobediti.

Konferenciju za štamu Barak Bahar je završio rečima da se nije sa kolegama iz Makabija čuo oko detalja koji bi bili od koristi za duel sa švajcarskim rivalom "jer Jang bojs dobro poznajemo i znamo šta nam je činiti".

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije