"MEČ SA NJIMA MI JE JEDAN OD STRESNIJIH!" Mirko Ivanić pred Crvena zvezda - Jang bojs

Novosti online

03. 10. 2023. u 22:06

Mirko Ivanić, jedan od najboljih fudbalera crveno-belih je na konferenciji za medije komentarisao duel između Crvene zvezde i Jang Bojsa koji je na programu u sredu sa početkom od 21 čas.

МЕЧ СА ЊИМА МИ ЈЕ ЈЕДАН ОД СТРЕСНИЈИХ! Мирко Иванић пред Црвена звезда - Јанг бојс

M. Vukadinović

 - Da li je ekipa u formi je više pitanje za stručni štab. Sa moje strane smatram da vredno radimo na treninzima, vredno se pripremamo, odgovorno pristupamo svim obavezama. To je ono na čemu ćemo raditi i na šta smo obratili pažnju. Definitivno smo spremni smo za sutrašnju utakmicu, to smo želeli tokom celog leta i kroz prijateljske mečeve se naporno pripremali. Jedva čekam da počne meč - rekao je Ivanić.

Ivanić se prisetio i meča od pre četiri godine kada je Crvena zvezda uspela da u plej-ofu eliminiše šavajcarskog predstavnika i izbori plasman u Ligu šampiona.

 - Utakmicu iz 2019. godine pamtim kao jednu od stresnijih, jer sam tada bio na klupi. Posmatrajući iz tog ugla totalno je drugačije nego kada si na terenu. Posmatraš meč sa strane, osećaš naboj navijača, pritisak rezultata pošto je bila takva utakmica za direktan prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. Sutra imamo priliku da učestvujemo u spektaklu, koji će naši navijači sigurno prirediti. Osećamo veliku podršku već sada, cela ekipa jedva čeka da počne duel i da pokažemo zašto smo zasluženo u Ligi šampiona - istakao je Ivanić koji je uveren da uz podršku navijača Zvezda može do pozitivnog rezultata. - Ne bih mogao da uporedim tim Jang Bojsa iz 2019. i sada. Ni naša ekipa nije ista, tako da će to biti potpuno drugačija utakmica. Nikada ne možete da znate u kom momentu i kako će se odvijati meč. Siguran sam da smo spremni za utakmicu, te da uz ogromnu podršku navijača možemo da ostvarimo pobedu koja može da nam okrene sezonu u totalno drugačijem pravcu. Takođe, trijumf može da nam da vetar u leđa za prvenstvo i za dalju borbu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Junak meča iz 2019. godine Aleksa Vukanović koji je tada bio strelac gola, poželeo je Ivaniću da bude strelac na sutrašnjoj utakmici.

 - Tada je bila moja prva sezona, sada se nadam da sam opasniji po protivnika. Aleksa Vukanović je moj veliki prijatelj i veoma mi je drago što je on tada postigao gol za ulazak u Ligu šampiona. Nadam se da će njegove reči imati uticaj i da će pomoći da sutra rešim utakmicu. Najvažnije je da kao tim budemo na visokom nivou, a ekipa uvek izbaci pojedinca. Pre četiri godine je to bio Aleksa, sutra neka bude neko drugi i da se na kraju zajedno radujemo - zaključio je Ivanić.

BONUS VIDEO: Nesvakidašnja izjava Duljaja nakon pobede nad Napretkom: "Čestitam mladencima, želim im puno sreće"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)