SRPSKI FUDBALER NA SLOBODI: Radovan Pankov pušten iz pritvora

Novosti online

06. 10. 2023. u 18:53

SRPSKI fudbaler, Radovan Pankov koji je priveden posle utakmice njegove Legije i AZ Alkmara u Ligi konferencija, pušten je iz pritvora.

СРПСКИ ФУДБАЛЕР НА СЛОБОДИ: Радован Панков пуштен из притвора

Foto: EPA-EFE/Andrzej Lange

Bivši igrač Crvene zvezde je nakon utakmice sa holandskim predstavnikom izvukao deblji kraj i zajedno sa saigračem Žosueom završio iza rešetaka.

Vest o puštanju srpskog fudbalera iz pritvora javio je i poljski novinar Marčin Šimčuk

- Pankov je pušten iz pritvora. Tim menadžer Konrad Pašnijevski i njegov advokat vratiće se u Poljsku. Naravno, sa njima je i Žozue - rekao je Šimčuk.

Kako se navodi oni su noć proveli u pritvoru zbog napada na službeno lice. Do sukoba je došlo zbog toga što je obezbeđenje onemogućilo polovini ekspedicije poljkskog kluba da izađe sa stadiona i uđe u autobus. Navodno, prolaz je bio zatvoren zbog navijača Legije.

Zbog čitavog slučaja oglasila se i Holandska tužiteljka Dinje van Botzeler, koja je istakla da je odluka policije bila ta da se uhapse fudbaleri Legije, dok predsednik poljskog kluba krivi tamošnje organe reda.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)