JEDVA JE DOŠAO SEBI: Ovo je trener Zvezde Barak Bahar uradio na meču u Kragujevcu zbog rata koji je izbio u Izraelu (FOTO)

Novosti online

08. 10. 2023. u 16:07

Nakon što su u subotu, 7. oktobra, počeli tragični događaji u Izraelu kada je iz pojasa Gaze krenuo napad predvođen jedinicama palestinskog Hamasa, usled čega je najmanje 500 ljudi za prvih 36 sati poginulo, dan kasnije je na poseban način poštu sunarodnicima odao trener Crvene zvezde Barak Bahar.

ЈЕДВА ЈЕ ДОШАО СЕБИ: Ово је тренер Звезде Барак Бахар урадио на мечу у Крагујевцу због рата који је избио у Израелу (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda/N. Mitić

On se, posle pristiglih pitanja novinara, ovako najpre obratio javnosti u subotu:

- U ovom strašnom danu terora nad nedužnim građanima i vojnicima u mojoj zemlji, Izraelu, želim da uputim saučešće porodicama i nadam se oporavku ranjenih. Pod ovim užasnim okolnostima neću dati uobičajeni intervju pre utakmice.


A onda je u nedelju na red je došao prvenstveni meč Radnički Kragujevac - Crvena zvezda. I, na taj meč Bahar je došao - sa crnom trakom oko desne podlaktice. Time je ukazao na ličnu, ali i tugu ostatka nacije zbog gubitaka života u pomenutom sukobu, koji se rasplamsao i drugog dana vikenda.

O ratu u Izraelu možete podrobnije da saznate, uz najvažnije vesti iz minuta u minut, na blogu uživo portala "Novosti".

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)