LIGA ŠAMPIONA: Barselona maksimalna posle tri kola, Fejenord bolji od Lacija

Novosti online

25. 10. 2023. u 20:59

FUDBALERI Barselona došli su do treće pobede u Ligi šampiona, pošto su pobedili Šahtjor kao domaćini sa 2:1, pa su ostali na maksimalnom učinku u najelitnijem takmičenju.

ЛИГА ШАМПИОНА: Барселона максимална после три кола, Фејенорд бољи од Лација

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je opravdao ulogi favorita, iako je u završnici utakmice strepeo za trijumf zbog učestalih napada rivala. Katalonci su do prednosti došli u 28. minutu preko Ferana Toresa.

Prednost je osam minuta kasnije duplirao mladi Fermin Lopez koji bio i asistent kod prvog pogotka. Barselona je i u nastavku utakmice da napada i stvara prilike, ali do trećeg gola nije mogla i usledila je kazna.

Igrao se 62. minut kada je bivši igrač Crvene zvezde Irakli Azarov poslao sjajnu loptu u prostor za Giorgrija Sudakova kome nije bilo teško da savlada Ter Štegena.

Od tog momenta se uvukla nesigurnost u Ćavijev tim koji je počeo da greši, ali na kraju niej bio kažnjen i došao je do nove pobede.

Barselona je prva na tabeli grupe H sa devet bodova, po tri imaju Porto i Šahtrjor dok je Antverpen bez bodova. Tim iz Portugala i Belgije tek treba da odigraju meč druge runde.

U drugoj utakmici ovog termina Fejernord je pobedio Lacio sa 3:1 i došao do drugog trijumfa u ovosezonskom izdanju Lige šampiona.

Holandski šampion je na veliki odmor otišao sa prednošću od 2:0 zahvaljujući pogocima Santijaga Himeneza i Ramiza Zerukija.

Himenez u 74. minutu postigao drugi gol na meču. Počasni pogodak za Lacio postigao je Pedro u 83. minutu sa bele tačke.

Fejenord je na čelu tabele grupe sa šest bodova, po četiri imaju Atletiko Madrid i ekipa iz Rima, a Seltik je bez bodova.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave