BAHAR OTVORIO DUŠU: Moja zemlja krvari, porodicu nisam video mesecima... Otkrio o čemu je razgovarao sa navijačima (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2023. u 15:27

FUDBALERI Crvene zvezde igraju protiv Radnika u Surdulici, a pred novinarima se našao trener tima sa Marakane Barak Bahar, koji je najavio naredni meč.

БАХАР ОТВОРИО ДУШУ: Моја земља крвари, породицу нисам видео месецима... Открио о чему је разговарао са навијачима (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/ FK Crvena zvezda

Na početku je objasnio zbog čega nije došao na konferenciju za medije posle meča sa TSC-om.

- Znam da ste bili razočarani što nisam došao na konferenciju posle meča sa TSC-om, razlog je jednostavan. Navijači su želeli da razgvoaraju sa mnom i igračima. Razlog je bio veoma prijatan. Znam da su bili razočarani, i želeo sam da im ukažem poštovanje. Potom sam seo da razgovaram sa upravom kluba - rekao je Bahar na početku izlaganja i potom dodao:

- Uvek preuzimam odgovornost, i zato sam vas pozvao da razgovaramo danas i odgovorim na vaša pitanja.

Svestan je kakva očekivanja imaju navijači Zvezde.

- Razumem da svi imaju velika očekivanja. Mi smo odlični bili na startu Superlige Srbije, kao i na pripremama, i sve je to izazvalo već ta velika očekivanja. Mi možda nismo bili dovoljno skromni do sada.

- Moram da priznam da mi je bilo malo više vremena potrebno da bolje upoznam ligu. To sam i "platio" na taj način. Izgubili smo dve utakmice na gostujućem terenu, to je napravilo manju pometnju u našem sistemu jer Zvezda nikada ne gubi u ligi. Iz toga smo mnogo naučili moj stručni štab i ja i promenili smo pristup.

Tvrdi izraelski stručnjak da je Zvezda odlično igrala na poslednja tri meča, iako rezultat možda ne pokazuje da je tako.

- Sada želim da pričam o poslednje tri utakmice, zato što je u tim mečevima bila velika razlika u kvalitetu naše igre i rezultata.

Govorio je Bahar i o Izraelu, njegovoj rodnoj zemlji, u kojoj se dešava prava katastrofa.

- Pričali smo već o tome da moja zemlja krvari. Znamo šta se tamo dešava. Moja porodica je tamo, nisam ih video nekoliko meseci. Ne govorim o tome da biste me žalili. Čuo sam priče da moja "glava" nije ovde zbog čitave situacije u Izraelu, mogu da vam kažem da je apsolutno suprotno i da sam stopostotno prisutan i ovde.

Često je bio na meti kritika zbog odabira internacionalaca.

- Dosta se govori da imamo mnogo stranaca. Svi su posvećeni, vredni i vrlo dobre osobe. Takvi su i domaći igrači. Što se tiče tima, imamo sjajnu svlačionicu i dobru energiju. Ako neko kaže da to nije istina, budite sigurni da blefira.

- Moram da donesem uspeh klubu. Moji saradnici i ja smo potpuno fokusirani i znamo koliko je Zvezdi i navijačima važno da dođemo do uspeha.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)