FUDBALERI Crvene zvezde igraju protiv Radnika u Surdulici, a pred novinarima se našao trener tima sa Marakane Barak Bahar, koji je najavio naredni meč.

Komentari (3)

Djura

03.11.2023. 16:51

Od tvoje zemlje, mnogo više krvare deca Palestine, ranjena, ubijena,... Nekako ćemo preživeti to što nisi dugo video familiju, zdravi su i dobro, al šta ćemo sa spaljenom Gazom, pobijenom decom, sravnjenim bolnicama?! Amerikanci rekli da sve može, a vi udri. Batina ima dva kraja.

Vuk07

03.11.2023. 17:08

Halo bre majstore razumemo mi tebe, jer smo mi imali isti problem i goreg od kojega imaš ti. Nas su bombardovale sedamnaest NATO država. A vas jedan Hamas. Ali bre BAHAR ti nam uništi klub. Čitav uloženi trud da napravimo nešto da ljudi mogu da uživaju a ispade da gledaoci zvižde zbog nezadovoljstva kako vi vodite Žvezdu i dodelili ti žuti karton. Što se bre ne povučes i idi svojoj kuči i uživaj sa svojom porodicom. Da li bre ima ko da objasni ovome Nakaradu da nije sve u novcu.

Sandra

03.11.2023. 19:29

Bahar treba da je odgovorniji i da se pokupi i ode u Izrael ili da porodicu dovede u Beograd. Ovako on nema ni koncentraciju i snagu da vodi Zvezdu.