OVO VIŠE NIJE DERBI: Bajern razbio Dortmund, Hari Kejn pokazao zašto je jedan od najboljih napadača na svetu

Novosti online

04. 11. 2023. u 22:39

NADALI su se navijači da će "Klasiker" biti fantastičan. Umesto toga u duelu Borusije Dortmund i minhenskog Bajerna na terenu su postojali samo Bavarci koji su rezbili rivala sa 0:4.

ОВО ВИШЕ НИЈЕ ДЕРБИ: Бајерн разбио Дортмунд, Хари Кејн показао зашто је један од најбољих нападача на свету

FOTO: Tanjug/AP

Da domaćinu preti katastrofa bilo je jasno posle devet minuta igra kada je semaforu stajalo 0:2, a strelci su bili Dajo Upamekano i Hari Kejn.

Sve do 72. minut mreža "milionera" je mirovala, da bi na scenu opet stupio engleski napadač koji je postigao drugi gol, potom i u nadokadi pa je tako došao do het-trika.

Uputio je Dortmund 15 šuteva ka Manuelu Nojeru, ali samo je jedan išao u okvir i to je jasan pokazatelj da domaćin nije mogao da ugrozi Bajern.

Kejn je nastavio da dominira u Bundesligi. Sa ova tri gola došao je do brojke od 15 pogodaka što ga čini najboljim strelcem. Uz to ima i pet asistencija.

Bajern je uprkos ubedljivom trijumfu drugi na tabeli sa 26 bodova, ima dva manje od Leverkuzena, Borusija je na četvrtom mestu sa 21.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona