MAJKA VRIŠTI OD BOLA: Užas - mladi policajac se ubio zbog fudbala (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2023. u 15:23

Tragedija je ispratila veliko finale, jedan mlad život se ugasio - svojevoljno.

МАЈКА ВРИШТИ ОД БОЛА: Ужас - млади полицајац се убио због фудбала (ВИДЕО)

Ilustracija

Brazilski Fluminense je pre dva dana na legendarnoj "Marakani" pobedio argentinsku Boku juniors 2:1 i po prvi put u istoriji osvojio Kopa libertadores, južnoamerički pandan UEFA Ligi šampiona.

Boka juniors je bila favorit, ovo takmičenje je osvajala šest puta, ali...

Njen poraz je doveo i do tragedije u Argentini: mladi, 23-godišnji policajac Marselo Morales oduzeo je sebi život zbog poraza voljenog kluba.

On je to i najavio da će uraditi ako se desi da Boka juniors izgubi, ali ga niko nije shvatao ozbiljno.

- Bio je tužan, to ga je (ishod finala) baš pogodilo. Njemu je Boka bila sve. Nisam mislila da će moj sin ići dotle daleko da sebi oduzme život - u suzama je za lokalne medije rekla majka Veronika.

Podsetimo, fudbaleri Fluminensea osvojili su prvu titulu Kopa libertadores u istoriji dramatičnom pobedom u finalu, posle produžetaka.


Pred 75.000 gledalaca na "Marakani" strelci za Fluminense bili su Herman Kano u 36. i rezervista Džon Kenedi u 99. minutu, kada je i doneo južnoameričku titulu Brazilcima, a gol za Boku postigao je Luis Advinkula u 76. minutu.

Bonus video: "DELIJE" NISU MOGLE DA VERUJU! Evo šta je Lajpcig pustio s razglasa pred meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)