AMERI OPET UDARAJU PO NIKOLI: Jokić ovako nešto zaista nije zaslužio (VIDEO)

Novosti online

17. 11. 2023. u 16:13

NIKOLA Jokić igra iz dana u dan sve bolje, oduševljava veliki deo sveta, međutim, ima i onih koji mu uspeh u SAD ne praštaju.

АМЕРИ ОПЕТ УДАРАЈУ ПО НИКОЛИ: Јокић овако нешто заиста није заслужио (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Analitičari ESPN-a kao da ne vide sve što na terenu radi NIkola Jokić, nije marketabilan, nema veliku armiju na društvenim mrežama, te je za novinara Džeja Vilijamsa Srbin gotovo pa nevidiljiv.

- Kada se priča o tome ko je sada glavni kandidat za MVP mislim da su tu u krugi Džejson Tejtum i Kevin Durent. Mislim da je Durent imao opet sjajne poene protekle noći, dok je igra Džejsona Tejtuma otišla na sasvim drugi nivo. Ima mnogo više pikenrola, konstantan je, ima ga svuda. Boston je trenutno najbolji tim u ligi, u NBA. Igraju kao najbolji tim na istoku. Deluju veoma opasno u ofanzivi, i Holidej je ključan u njihovoj odbrani - rekao je Vilijams.

Možda bi te reči imale neku težinu da Denver i Boston nemaju identičan skor - devet pobeda i dva poraza.

Nikola Jokić nalazi se u vrhu sva tri parametra, kada su u pitanju poeni, skokovi i asistencije. Durent je četvrti po poenima (30,1), ali daleko van top pet u ostala dva ključna parametra.

Tejtum je deveti po poenima (28,5), kao i u po asistencijama i skokovima.

Izgleda da je kampanja protiv centra Denvera ove sezone počela baš rano.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!