ŽIVELA ANDORA: Omladinska reprezentacija Srbije prošla dalje uz neočekivanu pomoć

Novosti online

21. 11. 2023. u 16:18

OMLADINSKA fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 19 godina poraženi su od Škotske sa 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ipak, "orlići" su uspeli da se domognu naredne faze zbog neočekivane pomoći.

ЖИВЕЛА АНДОРА: Омладинска репрезентација Србије прошла даље уз неочекивану помоћ

FOTO: FSS

Izabranici Radovana Krivokapića plisirali su se u elitnu grupu kvalifikacije zahvljujući iznenađujućoj pobedi Andore nad Bugarskom (2:1). Bugarima nije pomoglo da trijumfuju ni to što su imali prednost na poluvremenu.

Što se duela Škotske i Srbije tiče. Ostrvska selekcija je povela u 42. minutu preko Magnusa Mekenzija. Prednost je u 90. duplirao Malači Šarp, a počasni pogodak za našu reprezentaciju postigao je Jovan Milošević u šestom minutu nadoknade.

Ispostavilo se da su Srbiji pobeda nad Andorom (1:0) i remi sa Bugarskom (0:0) bili dovoljni da prođe u naredni krug kvalifikacija.

Podsetimo, "orlići" su zauzeli drugo mesto u grupi sa četiri boda. Andora je bila treća sa tri, Bugari su osvojili dva, lider Škotska sedam.

Žreb grupa za sledeću fazu kvalifikacija održaće se u decembru.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)