DARKO KOVAČEVIĆ PRUŽIO PODRŠKU BAHARU: "Ima viziju, treba mu dati šansu, Endiaje je odličan igrač"

Tanjug

30. 11. 2023. u 12:09

"Barah Bahar ima sistem i viziju, treba mu dati šansu, pa ni Pep Gvardiola nije u Mančester sitiju ostvario željene rezultate prve sezone'', rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Darko Kovačević.

ДАРКО КОВАЧЕВИЋ ПРУЖИО ПОДРШКУ БАХАРУ: Има визију, треба му дати шансу, Ендиаје је одличан играч

Foto: EPA

"Bahar je protiv Jang bojsa dobro i pripremio i vodio utakmicu. Promašeno je sedam stopostotnih prilika i po svim parametrima Zvezda je bila bolji rival. Nisu zaslužili poraz, ali to je fudbal", istakao je Kovačević.

Zvezda ima stvarno dobar tim, Bukari, Hvang, Glazer, Endiaje su odlični igrači koji imaju veliku tržišnu vrednost, koja će se na kraju klubu i isplatiti, smatra on.

"Menadžment jako dobro posluje, igrači se dovode za veliki novac, ali se i prodaju, a ostaje kontinuitet. Potrebno je da se crveno-beli okrenu izazovima u Superligi i osvoje titulu, u šta nikako ne sumnjam. Zvezda je ubedljivo najkvalitetniji tim u Srbiji.

Kovačević ističe da ga posebno hrabri to što je Zvezda na terenu imala pregršt 'klinaca' u važnoj utakmici Lige šampiona.

"Tu su Lučić i Stamenić koji su 2002. godište, a zatim i još mlađi - Nedeljković i Mijatović, koji su rođeni 2005. godine. Crveno-beli su ove sezone podmladili tim, a ovo će mnogo značiti i za reprezentaciju Srbije, koja će dobiti bisere za budućnost'', poručio je Kovačević, uz opasku da ne treba slušati ''dežurne analitičare koji nisu šutnuli ni mače s praga''.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu