''NE VREDI TOG NOVCA, ŽIVOT IM JE DOSADAN!'' Bivši fudbaler Crvene zvezde o epizodi u Saudijskoj Arabiji

Novosti online

05. 12. 2023. u 13:26

Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović smatra da su i fudbal i život u Saudijskoj Arabiji nepodnošljivi i dosadni.

НЕ ВРЕДИ ТОГ НОВЦА, ЖИВОТ ИМ ЈЕ ДОСАДАН! Бивши фудбалер Црвене звезде о епизоди у Саудијској Арабији

Foto: FK Crvena zvezda

- Ne vredi tog novca, ne meni, ne više. Kako je vreme prolazilo nisam više to mogao da podnesem - rekao je on za austrijski Krone.

Razloga je više i već je Spiridinović govorio o tome, ali sada se upustio u neke detalje. Vrućina od 50 stepeni Celzijusa zaista je smetnja, posebno jer igrači onda moraju da čekaju da sunce zađe pa da odu na trening i tek kasnije večeru sa saigračima. Ni hrana ga nije impresionirala.

- Zaista sam uživao u jelima, ali za razliku od Evrope, nedostajala mi je raznovrsnost. A, vrućina ne može rečima da se opiše. Onda zato ideš u krevet vrlo kasno i spavaš do podneva. Psihički samo bio vrlo umoran. Jedeš, spavaš, treniraš, gledaš TV. Tako mi je izgledao svaki dan, prilično dosadno. Život tamo jednostavno nije za mene - obrazlaže Spiridonović.

Posle samo osam utakmica rešio je da je bilo dosta i rastao se sa saudijskim drugoligašem.

- Ne moram da nekoga lažem i okolišam. Svi znaju zašto ljudi idu u Saudijsku Arabiju - rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović nakon potpisivanja ugovora sa Hadžerom i sasvim iskreno dodao da se na Bliski istok ide kada želiš da unovčiš karijeru.

Sam fudbal, posebno u drugoj ligi, jednako je loš.

- Sve se prihvata vrlo opušteno, nema stresa ni pritiska. Nema ni discipline ni ambicije na treningu. Za mene neobjašnjivo i neobično. Osećao sam se kao da igram sa rekreativcima, ljudima koji se fudbalom bave iz hobija. I brzo sam izgubio interesovanje. Oni žive u svom svetu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAD JE SVE JASNO: Evo šta je Modrićev menadžer rekao o njegovoj budućnosti