"MOJA LJUBAV PREMA MILANU JE BESMRTNA": Ibrahimović se vratio u klub

Tanjug

11. 12. 2023. u 14:22

Nekadašnji fudbalski internacionalac Zlatan Ibrahimović postao je viši savetnik u Upravnom odboru Fudbalskog kluba Milan, prenela je danas italijanska ekipa.

МОЈА ЉУБАВ ПРЕМА МИЛАНУ ЈЕ БЕСМРТНА: Ибрахимовић се вратио у клуб

FOTO: Tanjug/AP

"Moja ljubav prema Milanu je besmrtna. Zahvalan sam ljudima iz kluba što su me pozvali da se vratim. Dugo sam razmišljao o mojoj karijeri posle fudbala i prava je odluka da započnem ovo putovanje sa Red Birdom (investicioni fond u čijem je vlasništvu klub) i FK Milan. Za mene je ovo povratak kući", izjavio je Ibrahimović.

Ibrahimović je četiri godine nosio dres Milana, u dva navrata.

"Ibrahimović će blisko sarađivati sa vlasnicima i menadžmentom Milana i igraće glavnu ulogu u sportskim i poslovnim operacijama kluba. Njegov posao će obuhvatiti razvoj igrača i promovisanje globalnog brenda i poslovnih interesa Milana, kao i podršku specijalnim projektima od strateškog značaja, uključujući i novi stadion", saopštio je klub.

Bivši švedski reprezentativac je za Milan odigrao 93 utakmice i postigao 48 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave