A POSLE VELIKE BRUKE NA TERENU: Ajaks doneo hitnu odluku o navijačima

Novosti online

22. 12. 2023. u 20:17

AJAKS je doživeo veliki debakl i propisno se obrukao. Klub iz Amsterdama je u šesnaestini finala Kupa Holandije ispao od četvrtoligaša Herkulesa (2:3). Uprava "kopljanika" je odlučila da se bar na neki način iskupi navijačima.

А ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ БРУКЕ НА ТЕРЕНУ: Ајакс донео хитну одлуку о навијачима

FOTO: Profimedia

Naime, čelnici ovog velikana rešili su da svojim pristalicama vrate novac od karata i putovanja.

- Utakmica Herkules – Ajaks nesumnjivo vam je bila bolna. Delimo tu bol i duboko smo posramljeni. U dogovoru sa igračima i stručnim štabom, svim navijačima navijačima koji su došli na ovo gostovanje ćemo nadoknaditi troškove ulaznica i putovanja autobusom. Novac će vam uskoro biti na računu. Ova naknada neće oduzeti i ublažiti sećanje na ovu bolnu noć, ali ništa više od ovoga ne možemo da učinimo. Hvala vam na bezuslovnoj podršci - stoji u saopštenju Ajaksa.

Klub iz Amsterdama nema baš dobru sezonu za sada. Trenutno je u prvenstvu na petom mestu i neverovatno zvuči da zaostaje čad 23 boda za vodećim PSV-om.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)